Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seara, ca FCSB a pierdut rusinos meciul cu Sporting Lisabona, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, apreciind ca jucatorilor stelisti le-a lipsi curajul si atitudinea, potrivit news.ro.

Denis Alibec, in tricoul SteleiFoto: fcsteaua.ro

"A fost 1-1 la pauza, eram in carti, sa iei 4 goluri intr-o repriza e un pic cam mult. Ne-au lipsit curajul si atitudinea. Daca aveam curaj sa mergem peste ei sa marcam, era altceva. Am pierdut rusinos si mergem in Liga Europa. Sporting nu era o echipa de nebatut. Mergem inainte, nu avem ce sa facem. Ne-am batut singuri. Au mai multa experienta decat noi si asta s-a vazut", a declarat Alibec la Sport.ro.

Formatia FCSB a fost invinsa de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri, pe Arena Nationala, si a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor. In tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelista va juca in grupele Ligii Europa.

Au marcat Junior Morais '20 pentru FCSB si Doumbia '13, Acuna '60, Martins '64, Bas Dost '75 si Battaglia '88 pentru Sporting.