Echipa de fotbal FCSB i-a transferat, miercuri, pe fundasul dreapta Romario Benzar si pe mijlocasul central Dragos Nedelcu de la FC Viitorul Constanta, pentru sumar de 2,7 milioane de euro, a anuntat finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, intr-o conferinta de pres, potrivit Agerpres.

Romario BenzarFoto: Captura YouTube

Pe langa cele 2,7 milioane de euro, echipa patronata de Gheorghe Hagi va primi cate 20% procente dintr-un eventual transfer in ambele cazuri.

''Eu nu pregatesc neaparat prezentul, pregatesc viitorul. Vreau sa fac o echipa care sa faca fata cu Manchester, cu Real, acesta e visul meu si asta urmaresc... Cand iei doi jucatori cei mai buni din tara pe postul lor nu e normal sa fii fericit? El (Nedelcu) are o clauza de 50 de milioane (de euro), el (Romario Benzar) are o clauza de zece milioane'', a declarat Becali.

''Pe Nedelcu l-a luat de fundas central, asa l-am vazut acum patru ani. Nu poate sa fie mai bun decat Casemiro ca mijlocas central, dar decat Pique poate sa fie ca fundas central. In scurt timp viitorul echipei nationale in centrul apararii va fi Balasa si Nedelcu, cu Benzar fundas dreapta'', a adaugat Becali.