Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, miercuri dimineata, ca tatal sau, Mircea Lucescu, nu a avut nicio discutie pentru a prelua nationala Romaniei, el nefiind cautat de nimeni de la FRF in perioada dupa ce a plecat de la Zenit Sankt Petersburg si pana a semnat cu prima reprezentativa a Turciei, informeaza News.ro.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Nu a fost vorba de vreo oferta sau o discutie de a prelua nationala. Tatal meu a fost liber o luna, a stat sa se gandeasca daca va continua sau nu. A venit nationala Turciei, l-au convins. Inainte a avut propunere de la Galatasaray, de a merge ca director tehnic, iar apoi a aparut varianta Turciei. Nu a fost o discutie cu federatia, mi se pare normal din moment ce nationala are un antrenor, pe Daum. Nu a fost absolut nicio discutie cu el, nimeni nu a incercat sa-l convinga. In final, a luat aceasta decizie si cred ca este si o chestiune de orgoliu, e lucru mare sa fii antrenor al nationalei Turciei. Poate singura vina a federatiei este ca nu a incercat o discutie in aceasta perioada pentru viitor", a declarat Razvan Lucescu la Digisport Matinal, potrivit News.ro.

Mircea Lucescu, in varsta de 72 de ani, a preluat saptamana trecuta conducerea tehnica a nationalei Turciei semnand un contract pe doi ani, cu optiune pentru inca unul, cu Federatia Turca de Fotbal.

Lucescu a mai antrenat in Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) si Besiktas (2002-2004). Lucescu a pregatit ultima data pe Zenit Sankt Petersburg, echipa de la care a fost demis in luna mai a acestui an, dupa numai un sezon.