Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, după remiza din meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, că atacantul George Ţucudean a refuzat să mai rămână în cantonament şi să joace din trei în trei zile.

"Un jucător a refuzat să rămână în cantonament, să joace din trei în trei zile. A refuzat, dar din păcate ne-a părăsit când ne-a fost mai greu. Au apărut toate neadevărurile. Eu planificasem totul cu Ţucudean nouar. Se face recitalul despre noi. Că s-au bătut. E primul jucător care refuză să joace. Trebuie să facem o şedinţă. E ceva nou la noi în România. Are drepturi şi obligaţii", a spus Hagi, conform digisport.ro.

Tehnicianul Viitorului este mulţumit de prestaţia jucătorilor, dar a precizat că mingea nu intră în poartă: "Lăsând la o parte meciul de la CFR, în rest am atacat, dar nu intră mingea în poartă. Am atacat şi sunt mulţumit. S-a creat o presiune uriaşă pe noi. Ne obligă minunea de anul trecut. Viaţa e o luptă, o competiţie. În momentele importante, campionii ies în faţă. Sperăm să avem mai multe şanse. Am vrut cele trei puncte, am vrut goluri. Greu va fi tot campionatul".

Gazeta Sporturilor a scris, marţi, că Ţucudean a fost exclus din lot de Gheorghe Hagi, deoarece ar fi sărit să-l bată pe secundul Cătălin Anghel, care are o relaţie tensionată cu jucătorii, pentru că le vorbeşte urât şi îi înjură la antrenamente.

FC Viitorul a precizat, într-un comunicat, că atacantul George Ţucudean şi-a manifestat intenţia să plece din cantonament din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se poate concentra la fotbal în această perioadă. Este "un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă", au precizat conducătorii clubului patronat de Gheorghe Hagi.

Echipa FC Viitorul a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.