Echipe importante, precum PSV Eindhoven, Sparta Praga, Bordeaux sau Freiburg, au fost eliminate din Europa League la fotbal, joi seara, dupa meciurile din mansa a doua a turului al treilea preliminar, potrivitAgerpres.

PSV a pierdut si mansa secunda cu Osijek, la acelasi scor, 0-1, in deplasare. Sparta Praga, fara Bogdan Vatajelu in lot, a fost invinsa acasa de Steaua Rosie Belgrad cu 1-0, dupa ce echipa antrenata de Andrea Stramaccioni pierduse si primul meci, cu 0-2.

Ungurii de la Videoton au trecut de Bordeaux, cu 1-0, dupa 1-2 in primul meci. Freiburg a fost eliminata de slovenii de la Domzale, care au invins cu 2-0, dupa ce germanii castigasera prima mansa cu 1-0. Zenit s-a calificat cu emotii in play-off, dupa ce a pierdut acasa cu Bnei Yehuda (0-1). Echipa antrenata de Roberto Mancini merge mai departe gratie victoriei din deplasare, cu 2-0. Alexandru Matel a fost rezerva la Dinamo Zagreb, care a remizat in deplasare cu Odd Grenland, 0-0, dupa 2-1 in primul joc.

Mihai Radut a fost doar rezerva la Lech Poznan, tinuta in sah pe teren propriu de Utrecht, 2-2, astfel ca olandezii merg mai departe, avand in vedere rezultatul din tur (0-0).

Si noua echipa a lui Andrei Ivan, FC Krasnodar (Rusia), s-a calificat in play-off, dupa 3-1 in deplasare cu Lyngby (Danemarca). Krasnodar invinsese cu 2-1 in tur.