Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seara, ca era sigur de calificarea FCSB in play-off-ul Ligii Campionilor inca de la sosirea in Cehia, iar acest lucru s-a vazut la meciul cu Viktoria Plzen, scor 4-1, din mansa secunda a turului trei preliminar, potrivit news.ro.

"Nu a fost usor, ei au fost peste noi in primele zece minute, dar am fost un grup unit si s-a vazut. De cand am venit in Cehia eram siguri de calificare si s-a vazut. Avem mentalitate de invingatori si suntem echipa mare. Vrem Dinamo Kiev si, cu Dumnezeu inainte! Imi pare rau pentru Viitorul, sa speram ca se va califica in grupele Ligii Europa. Au contat si primele, jucam in primul rand jucam pentru noi si apoi pentru altii", a declarat Alibec la TVR 1.

Formatia FCSB a invins, miercuri, in deplasare, scor 4-1 (1-0), echipa ceha Viktoria Plzen, in mansa secunda a turului trei preliminar si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor. In tur, la Bucuresti, FCSB si Viktoria Plzen au incheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru FCSB au marcat Balasa '27, Teixeira '71, Tanase '76 si Alibec '79 (penalti), iar pentru Viktoria Plzen a inscris Krmencik '64.

FCSB va juca in play-off-ul Ligii Campionilor, iar Viktoria Plzen in play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorti a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o ora mai tarziu va avea loc si cea pentru Liga Europa.