Tehnicianul Ionut Popa a declarat, luni, ca spera ca problemele financiare la ACS Poli Timisoara sa se rezolve in aceasta saptamana, in caz contrar echipa urmand sa renunte la Liga I, potrivit news.ro.

"Am facut doar 10 minute de incalzire. Le-am zis jucatorilor ca trebuie sa facem fata primelor 25 de minute si apoi vom intra in ritm. Dar n-am rezistat. Am avut in partea a doua multe ocazii, iar ei ne-au dat gol la prima faza. Nu sunt multumit de cativa jucatori, probabil ca nu vor mai juca. Nu mai avem aceeasi coeziune, ritm. Am si pierdut jucatori importanti, chiar daca am mai si adus. Azi am fost nemultumit de superficialitatea pe aparare, dar si de ratarile avute. Eu simt ca unii dintre jucatori chiar nu au chef sa joace. Trebuie sa intervin cumva, dar daca as intra cu brutalitate, poate ca ar fi si mai rau. Sper ca saptamana aceasta sa se rezolve problemele financiare, daca nu, echipa va renunta la Liga 1", a declarat Popa, la DolceSport.

Tehnicianul Edward Iordanescu a afirmat ca victoria cu ACS Poli, scor 3-0, este una de moral. "Este o victorie de moral, aveam nevoie si pentru meciul de la Oleksandria. Sunt ingandurat si ma gandesc la ce urmeaza, suntem la al saselea joc in 17 zile, nu e usor, dar cu atat mai mare e meritul baietilor. Am reusit s[ producem un joc bun. Avem un obiectiv, in paralele cu reconstructia trebuie sa producem un joc bun pentru play-off. Ma bucur ca din sase jocuri suntem la al patrulea in care nu primim gol. Trebuie sa ramanem echilibrati, sunt multe pus la punct. Trebuie sa ne asumam ca suntem si in campania europeana si sa facem fata", a declarat Iordanescu la Digisport.

Formatia Astra Giurgiu a invins, luni, pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), echipa ACS Poli Timisoara, in ultimul meci al etapei a treia a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Polczak '21, Ionita '23 si Balaure '56.