Fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competitiilor sportive la clubul din judetul Sibiu, a facut infarct, duminica seara, dupa prezentarea lotului mediesenilor pentru urmatorul sezon, in timpul incalzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma sa-l joace cu juniorii clubului. Echipele medicale au intervenit imediat, fostul fotbalist fiind transportat cu elicopterul la Targu Mures, dar medicii nu au reusit sa-l mai salveze, anunta News.ro.

Duminica seara a avut loc la Medias, judetul Sibiu, prezentarea lotului oficial al echipei Gaz Maten Medias pentru urmatorul sezon.

Organizatorul de competitii Ioan Aloman, care facea parte din echipa de Old Boys a clubului, a facut un infarct si s-a prabusit pe pista stadionului. Echipa de Old Boys urma sa dispute o partida cu una dintre echipele de juniori ale clubului Gaz Metan, iar la finalul incalzirii, inaintea startului partidei, lui Ioan Aloman i s-a facut rau si a cazut pe pista.

Echipajul medical prezent la stadion a inceput manevrele de resuscitare, iar la scurt timp au ajuns alte doua autospeciale ale Serviciului de Ambulanta Medias.

Dupa 20 de minute de resuscitare, Ioan Aloman a fost transportat in stare critica la spitalul din Medias, iar apoi a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Targu Mures.

Ioan Aloman a incetat din viata la spitalul din Targu Mures.