Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat pentru agentia NewsIn ca miercuri va rezolva transferul mijlocasului Alin Stoica, jucator ramas liber de contract dupa rezilierea intelegerii cu gruparea belgiana Gent. Stoica a mai evoluat la timisoreni in 2005, dar a jucat atunci doar patru meciuri, marcand un gol, si a plecat dupa un conflict cu antrenorul lui Poli, Gheorghe Hagi.

"Alin Stoica vine miercuri la Timisoara, semnam actele si intra in programul echipei. Noi nu am avut probleme cu el, a fost doar o neintelegere intre el si Gica Hagi, pe care noi am respectat-o. De aceea a plecat in acel moment. Sunt convins ca nu vom mai avea probleme cu el pentru ca e un jucator iubit de public, bun pe postul lui, care ne va fi de folos. La 28 de ani e momentul sa faca ceva si sa se schimbe. Il aducem pentru ca vrem sa crestem media de varsta a echipei, undeva la 27-28 de ani. Astfel, vom avea o echipa pentru cel putin trei ani", a declarat duminica, pentru NewsIn, Marian Iancu.

Poli nu vrea sa se desparta de niciun jucator important din lot in aceasta perioada, in ciuda ofertelor venite pe adresa clubului. Torje si Mansour sunt doriti de Dinamo, dar Marian Iancu nu are de gand sa le dea drumul celor doi.

"In niciun caz nu il vom vinde, ci il vom da in coproprietate la o echipă cel putin egala cu Poli. Daca va juca pana in vara suficient, va ajunge la Campionatul European. E un jucator de bani multi", a spus Iancu despre Torje.