Fostul antrenor al echipei AFC Rapid, Mihai Iosif, care a reusit promovarea in liga a patra, a declarat, duminica, ca situatia formatiei este incerta, la fel ca si la Miscarea Feroviara, cealalta echipa care se doreste a fi continuatoarele traditiei FC Rapid, potrivit News.ro.

"Vasile Caciureac (antrenorul formatiei Miscarea Feroviara - n.red.) este prietenul meu, antrenam doua echipe diferite, dar prietenia e altceva. Nu stiu, vom vedea ce va fi, nu stiu cine continua, cine ramane dintre aceste echipe. Nici eu nu stiu daca voi continua pentru ca nu am o propunere concreta. Contractul meu a expirat, acum am grupa 2001. Nu am nicio informatie de palmares. Datoria mea a fost sa antrenez un an, acum e posibil orice", a spus Mihai Iosif.

Echipele AFC Rapid si Miscarea Feroviara, care se doresc a fi continuatoarele traditiei FC Rapid, au reusit promovarea in liga a patra.

Mihai Iosif a fost prezent duminica pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu la sarbatorirea a 94 de ani de la infiintarea clubului Rapid.