Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu (29 de ani), a declarat ca desi se simte onorat de interesul celor de la AS Roma, este decis sa ramana la Fiorentina, neavand nici cea mai mica intentie de a parasi echipa in viitorul apropiat.

Golgeterul FIorentinei este dorit pe Olimpico, pentru a-l inlocui pe Mancini in eventualitatea in care acesta va parasi echipa in vara. Mutu a declarat: "Desi interesul unei echipe ca Roma pentru mine ma face sa ma simt bine, nu se pune problema sa plec de la Fiorentina".

" Am stabilit un proiect din care vreau sa fac parte, fiind cunoscut faptul ca echipa are nevoie de bani pentru a reveni in elita fotbalului european, iar pentru asta trebuie sa terminam campionatul in primele 4 echipe" a mai spus Mutu.

Duminica Fiorentina va intalni pe Parma, meciul disputandu-se pe stadionul Ennio Tardini. "Mereu imi va face placere sa joc pe Tardini, dar voi incerca sa dau totul si sa marchez, pentru ca vreau sa incep anul asa cum l-am terminat si sa ne continuam lupta pentru un loc in Champions League" a incheiat Mutu.