Opt suporteri ai echipei Leicester City au fost condamnati la cate patru luni de inchisoare dupa incidentele de la Madrid, de dinaintea meciului cu Atletico, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, anunta L'Equipe.

Opt suporteri au fost condamnati pentru tulburarea ordinii publice, iar sase dintre ei si pentru "atac contra unei persoane din autoritatea publica", citeaza News.ro.

In Spania, pedepsele mai mici de doi ani nu sunt executate, astfel ca inchisoarea este cu suspendare. Judecatorul care se ocupa de dosar a audiat si sase politisti.

O serie de incidente au avut loc, marti si miercuri seara, la Madrid, intre fanii echipei Leicester si fortele de ordine, inaintea meciului cu Atletico, din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Incidentele au avut loc in Plaza Mayor, unde fanii s-au strans inainte de meci, au aruncat sticle in directia fortelor de ordine, au aprins torte si au scandat: "Gibraltar este al nostru, spanioli prosti".

Serviciile de ordine au anuntat ca 13 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale: cinci fani de la Leicester si opt agenti de securitate.