Real Madrid a obtinut o victorie importanta, scor 2-1, pe terenul celor de la Bayern Munchen, in cea mai asteptata partida din sferturile Champions League. Arthuro Vidal a fost inger si demon pentru bavarezi: dupa ce a deschis scorul pe "Allianz Arena", chilianul a ratat un penalty in finalul primei reprize. Dupa pauza, Cristiano Ronaldo a readus-o la viata pe Real, dubla portughezului stabilind invingatoarea.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Arthuro Vidal a marcat pentru campioana Germaniei, in minutul 25, in timp ce Cristiano Ronaldo a punctat in minutele 47 si 77.

Ronaldo a ajuns la 100 de goluri marcate in competitiile europene, 97 dintre acestea fiind reusite in Champions League. Portughezul devine astfel primul jucator din istorie care depaseste borna celor 100 de goluri marcate in cupele europene.

In minutul 45, arbitrul italian Nicola Rizzoli a aratat punctul cu var, pentru un hent a lui Carvajal. Reluarile au aratat insa ca spaniolul a blocat mingea cu umarul si nu cu mana. Vidal a ratat lovitura de 11 metri, executand puternic, mult peste poarta.

In minutul 61, Javi Martinez (Bayern Munchen) a primit cel de-al doilea cartonas galben intr-un interval de doar 3 minute si a fost eliminat. Sergio Ramos a marcat in prelungirile partidei, insa reusita sa a fost anulata corect pentru ofsaid.

Returul va avea loc la Madrid, pe 18 aprilie.

Aici poti vedea rezumatul UEFA de la meciul Bayern Munchen vs Real Madrid.

Aici poti vedea un rezumat extins al partidei de pe "Allianz Arena".