Jurnalistii iberici critica Barcelona dupa inca un meci in care catalanii au fost depasiti categoric in Champions League (0-3 la Torino, cu Juventus). "Nu au invatat nimic (n.r. dupa 0-4 la Paris, cu PSG), problema este insa ca italienii nu cred in miracole si nici nu le permit", se precizeaza in sport.es.

Barcelona, inca o data depasita categoric in CLFoto: captura el mondo deportivo

Sport.es: "Barcelona nu a invatat nimic"

"Barcelona nu a invatat nimic si inca o data spera la un miracol. Catalanii sunt acum la un pas de eliminarea din Liga Campionilor dupa ce Juventus a castigat meciul la toate capitolele, in special din punct de vedere tactic, unde Luis Enrique a gresit clar cu un sistem 3-4-3" - Sport.es.

Mundo Deportivo: Barca, din nou groggy"

"Barcelona a fost din nou groggy. Doua goluri ale lui Dybala si unul al lui Chiellini au fortat o reactie a Barcelonei, care nu a cedat, dar s-a lovit de un Buffon in zi mare" - Mundo Deportivo.

"Barcelona este condamnata la un nou miracol. Dybala i-a trimis pe catalani cu un picior in afara Ligii Campionilor, intr-o zi in care s-a demonstrat ca el este adevaratul Messi al italienilor. Problema Barcelonei este ca italienii nu cred in miracole si nici nu le permit" - Marca.com.

"Barcelona s-a abonat la reveniri miraculoase. Spunem asa doar daca vrem sa cautam o cale optimista de a vedea ceea ce a fost clar o noua scufundare a unei echipe dezastruoase in meciul cu Juventus, in care gruparea italiana a meritat sa castige cu 3-0" - As.com.

Returul sfertului de finala dintre Barcelona si Juventus va avea loc saptamana viitoare, pe "Camp Nou".

S-ar putea sa te intereseze si:

VIDEO Juventus - Barcelona 3-0/ Inca o umilinta pentru catalani in CL

Luis Enrique, dupa inca un meci de cosmar al Barcelonei: "Nu am stiut sa le transmit jucatorilor ce voiam. Ma simt responsabil 101%"