Barcelona este cu un pas si jumatate in afara Champions League dupa ce a pierdut la scor de neprezentare (3-0) pe terenul lui Juventus. Luis Enrique, tehnicianul catalanilor, isi asuma intreaga vina pentru esecul usturator de la Torino: "Nu am stiut sa le transmit jucatorilor ce voiam. Ma simt responsabil 101%", a precizat antrenorul iberic.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Inca un cosmar, dupa episodul Paris (0-4 cu PSG)

"Am senzatia ca retraiesc un cosmar, e un sentiment regretabil, ca antrenor. Am facut cadou doua goluri unei echipe ca Juventus. E dificil de explicat. Am intalnit o echipa mult superioara noua, ca intensitate.

Prima parte a fost dezastruoasa. Nu am stiut sa le transmit jucătorilor ce voiam. Ma simt responsabil 101%. In a doua parte ne-am imbunatatit pozitionarea, ne-am creat ocazii clare, dar in zile de cosmar nu avem pic de noroc pentru a intra cu adevarat in dubla" - Luis Enrique.

Despre returul cu Juve - E nevoie de inca un miracol

"Acum trebuie sa ma gandesc la ceva la care nu vreau sa ma gandesc - la revenire. Nu vreau sa-mi scot din cap prima parte. Am vazut ca jucatorii aveau intentia sa joace, dar a fost doar o treime din ce a fost la Paris. Ce ni s-a intamplat lasa mult de dorit", a concluzionat Enrique.

Mansa retur din sferturile Champions League va avea loc saptamana viitoare, pe "Camp Nou".