Universitatea Cluj, ultima clasata in Liga Intai, si-a oficializat noua conducere tehnica, dupa ce fostul antrenor, Gigi Multescu a demisionat inainte de reluarea pregatirilor. Astfel, in functia de antrenor principal a fost numit Alpar Meszaros, fost jucator al echipei clujene.

"Ma bucur ca am ajuns la echipa mea de suflet, unde am activat 14 ani. Sper ca acest club sa revina ceea ce a fost pe vremuri. Avem un lot de Liga 1 si sper ca în retur sa avem si noroc", a declarat Meszaros in conferinta de presa in care a fost prezentat.

Meszaros a dobandit licenta PRO in Germania, unde a si inceput cariera de antrenor, pregatind timp de trei ani formatia din Liga a treia FC Gelnhausen. In Romania, tehnicianul a condus pe Industria Sarmei Campia Turzii, la inceputul actualului sezon, fiind demis dupa 12 etape in care adunase tot atatea puncte.

Din echipa tehnica a "Sepcilor Rosii" mai fac parte Toni Dobos, presedinte si manager general, Stelian Gherman, director tehnic, Sorin Vadana director sportiv si Marius Popescu, antrenor secund. Meszaros a semnat un contract pentru doi ani de zile.