Atacantul echipei Atletico Madrid, Fernando Torres, care a suferit un traumatism cerebral in partida cu Deportivo La Coruna, a declarat, joi noaptea, ca s-a speriat, dar spera sa revina cat mai repede pe teren, informeaza site-ul oficial al gruparii madrilene, citat de News.ro.

Fernando Torres, accidentare grava in meciul cu Deportivo La CorunaFoto: Captura YouTube

"Va multumesc pentru grija fata de mine si pentru mesajele de sustinere. M-am speriat, dar sper sa revin cat mai repede pe teren", a spus Torres.

Fernando Torres a fost vizitat la spital de antrenorul formatiei Deportivo La Coruna, Pepe Mel, si de mijlocasul galicienilor Alex Bergantinos.

In minutul 86, Torres, in varsta de 32 de ani, s-a accidentat la un duel cu Bergantinos, iar medicii celor doua echipe i-au acordat ajutorul, jucatorii intervenind pentru a-i scoate limba atacantului ca acesta sa nu se asfixieze. El a fost scos de pe teren pe targa, fiind transportat la spital. Toti fanii au aplaudat in momentul in care Torres a fost scos de pe teren pe targa, iar Florin Andone a incercat sa-i consoleze pe jucatorii in lacrimi de la Atletico.

In momentul in care jucatorul a fost urcat in ambulanta, capitanul echipei Atletico, Gabi, si directorul sportiv Mono Burgos au ridicat bratele spre fani, pentru a-i asigura ca Torres este constient.

Florin Andone a declarat ca s-a temut foarte tare cand a vazut accidentarea lui Fernando Torres la meciul dintre Deportivo La Coruna si Atletico Madrid.

"Mi-a fost foarte frica, nu stiam ce se intampla. Este prima oara cand vad asa ceva la un meci. Sper sa fie bine cat mai repede", a spus Andone.

Vezi aici accidentarea lui Fernando Torres: