Tehnicianul Ionut Popa a declarat, marti seara, ca Poli Timisoara nu se va prezenta la finala Cupei Ligii daca nu va primi banii pentru accederea in ultimul act de la LPF si a subliniat ca oficialii banateni au facut cheta pentru a putea plati o taxa la Consiliul Judetean prin care li s-a permis sa joace pe stadionul Dan Paltinisanu, potrivit News.ro.

"Bine ca s-a jucat si bine ca s-a terminat. Cei de la Consiliul Judetean nu au vrut sa ne lase pana nu platim o taxa. Am pus bani de la noi sa-i dam la CJ, sa ne lase sa jucam. Echipa nu se va prezenta in finala, am facut reclama la Adeplasat, dar am auzit ca nu s-au luat banii de anul trecut, daca pana in 20 nu ii primim, nu ne prezentam. Cu o ora jumate am strans banii, 6.000 de lei, sa putem juca. Probabil vom face cheta si la meciul de sambata. Nu mai jucam finala, ca daca am juca am bate si pe Steaua si pe Dinamo. Ne uitam la regulament, facem cheta si platim amenda, daca vom fi amendati pentru neprezentare", a declarat Popa la Digisport.

De cealalta parte, Ilie Stan, antrenorul ASA, a afirmat ca daca jucatorii sai vor evolua la fel si cu Steaua va fi greu sa obtina un rezultat bun: "Am incecat sa jucam, dar este foarte greu cand adversaul evolueaza bine. daca vom avea aceeasi atitudine cu Steaua, va fi greu sa facem o figura buna. L-am schimbat pe Ferfelea in minutul 32 pentru ca a inceput foarte slab si a mai si gresit, dar acum incredere in el ca-si va reveni. Ne dorim sa facem un rezultat mare cu Steaua".

Formatia Poli Timisoara s-a calificat in finala Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa ASA Targu Mures, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. In tur, timisorenii s-au impus in deplasare, scor 4-2.

In finala, Poli Timisoara va intalni invingatoarea din meciul dintre Steaua si Dinamo, in tur 1-4.