FC Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata duminica seara, in deplasare, in compania echipei Gaz Metan Medias, in etapa a XXV-a, penultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf ramane pe locul doi in clasament, la o distanta de cinci puncte fata de liderul FC Viitorul.

Foto:

FC Steaua a deschis scorul in minutul 30, prin Alibec, care a inscris cu un sut de la 12 metri, dupa o pasa a lui Gnohere. Sikorski a restabilit egalitatea in minutul 54, cu un sut de la marginea careului mic.

Stelistii au cerut doua penalty-uri, in minutul 6 la o interventie a lui Valentin Cretu asupra lui William De Amorim si in minutul 59 la un duel intre Jasmin Trtovac si Denis Alibec, dar arbitrul a lasat de fiecare data jocul sa continue.

FC Steaua se afla pe locul 2 in clasament, cu 46 de puncte, in timp ce Gaz Metan a ajuns la 39 de puncte si ocupa locul 4. Mediesenii vor juca in ultima etapa din sezonul regulat cu CS U Craiova, ocupanta pozitiei a treia.

Echipele:

Gaz Metan Medias: Greab - Cretu, Trtovac, Zaharia (Tahar '60), Rugasevic - Cristea, Bic - Munteanu, Eric (Lupu '86), Buziuc (Petre '70) - Sikorski. Antrenor: Cristian Pustai.

FC Steaua: Nita - Enache, Balasa, Tamas, Momcilovic - Muniru (Moke '69), Pintilii - Jakolis, Alibec, De Amorim (Tanase '53) - Gnohere (Boldrin '50). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Cartonase galbene: Munteanu '55 / Enache '31, Muniru '45+1, Nita '55, Tamas '90+2

Meciul a fost arbitrat de George Catalin Gaman, ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Marius Cristian Marchidanu. Arbitru de rezerva a fost Iulian Calin, iar observatori Zoltan Szekely si Dan Potocianu.

Liga I, clasament in timp real: