Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a declarat, joi seara, dupa ce Corpul de Control si Inspectie al MApN a finalizat verificarile cu privire la modul in care a fost gestionata situatia generata de revenirea in patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) a marcii Steaua Bucuresti si nu a identificat situatii de obstructionare a activitatii sale, ca nu a fost "pus la zid" de nimeni si considera ca merita mai multa apreciere, potrivit News.ro.

"Nu se pune problema ca am primit bobarnace, cine ma critica nu apreciaza munca mea. Eu le multumesc marilor sportivi care m-au apreciat, care au luptat pentru acest club. Zic ca sunt sustinut si sunt convins ca voi reusi sa-mi fac treaba acolo. Nu vreau sa vorbesc despre mitingul FC Steaua, nu ma intereseaza, stiu ca trebuie sa apar acest brand si voi depune toate eforturile pentru a-l pastra. Nu vorbesc de raportul de control, nu m-a pus nimeni la zid, am muncit acolo, merit mai multa apreciere", a declarat Talpan, prezent la licitatia marcii Otelul Galati.

Corpul de Control si Inspectie al MApN a finalizat verificarile dispuse de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, cu privire la modul in care a fost gestionata situatia generata de revenirea in patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) a marcii Steaua Bucuresti. Raportul nu a identificat situatii de obstructionare a activitatii juristului CSA, Florin Talpan, in indeplinirea atributiilor de serviciu, asa cum s-a plans el.

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, cere reorganizarea structurii de informare si relatii publice a CSA Steaua, pentru o mai buna comunicare.

In rest, Corpul de Control al ministrului a ajuns la concluzia ca toate demersurile de valorificare a marcii si de recuperare a prejudiciului au fost in concordanta cu obligatiile legale, iar decizia CSA Steaua de a infiinta o echipa de fotbal a fost de asemenea legala si justificata.

In urma cu o luna, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, l-a acuzat pe comandantul interimar al CSA Steaua, Cristian Petrea, de neindeplinirea atributiilor de serviciu, de actiune contrar intereselor statului roman si ale Armatei Romane si de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, pentru ca se opune punerii in aplicare a deciziei Curtii de Apel in litigiul cu FC Steaua, prin refuzul de a semna notificarile catre FRF, LPF si ONRC.