In ultima perioada, in presa sportiva au aparut mai multe zvonuri conform carora Gica Hagi are mai multe oferte din strainatate si ca sunt sanse ca "Regele" sa plece de la echipa pe care o patroneaza. "Nu se pune deloc problema de asa ceva, orice energie se indreapta doar spre Viitorul", a precizat Hagi, citat de site-ul oficial al liderului din Liga 1 la fotbal.

Gica HagiFoto: academiahagi.tv

Nu vrea sa plece de la Viitorul

"Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut tot mai des, in mass-media, informatii si speculatii cu privire la plecarea mea de pe banca tehnica a echipei FC Viitorul, vreau sa informez suporterii, mass-media si intreaga opinie publica din Romania ca nu se pune deloc problema de asa ceva. Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc in play-off-ul Ligii I Orange si orice energie se indrepta doar spre acest obiectiv. Orice informatie aparuta in mass-media sau comentarii ale unor terti despre plecarea mea de la club in acest moment sunt doar pure speculatii si sunt neadevarate. Sper ca am fost suficient de explicit pentru ca toata lumea sa inteleaga cum stau cu adevarat lucrurile" - Gica Hagi, citat de site-ul ofical al FC Viitorul.

In acest moment, Viitorul se afla pe prima pozitie din Liga 1, cu 48 de puncte acumulate, dupa 24 de etape. Podiumul este completat de FC Steaua (45 de puncte) si CSU Craiova (40).