Poli Timisoara ofera Gloriei Bistrita 1,2 milioane de euro pentru fundasul stinga Laszlo Sepsi. Banatenii incearca sa isi asigure acest post, dupa ce au anuntat despartirea de Cristi Dancia, titularul din prima parte a campionatului. Anterior, Poli Timisoara il ofertase pe Cristian Pulhac de la Dinamo, insa bucurestenii au refuzat categoric.

Laszlo Sepsi, 21 de ani, este component al nationalei de tineret, fiind considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori ai generatiei sale. Pina acum un an, cind a venit la Bistrita, Sepsi si-a facut ucenicia in Franta, la Rennes, unde fusese solicitat de antrenorul Loti Boloni.

Suma oferita de Marian Iancu nu reprezinta o noutate, Poli reusind sub administrarea sa mai multe recrutari spectaculoase din punct de vedere financiar. Surprinzator pare insa momentul - tot luni, Iancu a avertizat o data in plus consiliul local si cel judetean ca isi va retrage investitia daca edilii din Timisoara nu participa la o majorare de capital care ar implica cheltuirea sume importante din taxele locale.