FC Steaua a obtinut doar un rezultat de egalitate in partida de pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari, scor 2-2, in etapa a XXIII-a a Ligii I. Harlem Gnohere a transformat o lovitura de 11 metri in minutul 87 si a evitat infrangerea pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf.

Foto:

Au marcat Boldrin '31 si Gnohere '87 (penalti) pentru Steaua, respectiv Ivanovici '3 si Cernat '81 (penalti) pentru Voluntari.

Finalul meciului de pe Arena Nationala a fost foarte tensionat. In minutul 81, Nita l-a impins in careu pe Novac, iar arbitrul a acordat penalti pentru oaspeti. Florin Cernat a transformat fara probleme lovitura de pedeapsa.

Echipa lui Laurentiu Reghecampf a egalat tot din penalti 6 minute mai tarziu. Vasile Maftei a blocat cu mana un sut al lui Florin Tanase, iar francezul Eddy Harlem Gnohere a inscris primul sau gol in tricoul ''ros-albastru''.

In minutul 88, Jakolis a trimis mingea in plasa, dar arbitrul Andrei Chivulete a fluierat fault in atac la Gnohere. Nita a intervenit incredibil in minutul 90+1, la sutul lui Laurentiu Marinescu, iar apoi centrarea lui Antonio Jakolis a fost deviata in bara portii lui Dragos Balauru (90+3').

Dupa aceasta remiza, FC Steaua acumuleaza 42 de puncte si se gaseste pe locul doi. FC Voluntari se afla pe locul 10, cu 26 de puncte.

Echipele:

FC Steaua: Fl. Nita - Ov. Popescu, Tamas, Moke, Momcilovic - Pintilii (Balasa '46), Muniru (Tanase '76) - Jakolis, Boldrin, De Amorim (Achim '46) - Gnohere. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

FC Voluntari: Balauru - Al. Coman, Maftei, Balaur, Cazan - Novac, Lazar (Marinescu '71) - Popadiuc, Cernat, Ivanovici - Curelea (Vodut '89). Antrenor: Florin Marin

Cartonase galbene: Balasa '50, Nita '80, Ov. Popescu '84 / Curelea '33, Novac '83, Maftei '85

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de asistentii Vladimir Urzica si Mircea Grigoriu. Horia Mladinovici a fost arbitru de rezerva, iar Eduard Dumitrescu si Adrian Ionescu observatori.

Liga 1, clasament in timp real: