CS Universitatea Craiova a pierdut meciul disputat pe terenul celor de la FC Botosani, scor 1-0, in etapa a XXIII-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat in minutul 87 de Benjamin Kuku, aflat la primul meci in tricoul botosanenilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Kuku, in minutul 87, cu o reluare din cadere de la 6 metri, dupa o centrare din partea dreapta a lui Herghelegiu. Benjamin Kuku a fost transferat in aceasta iarna la FC Botosani de la ASA Targu Mures.

In urma acestui rezultat, CS U Craiova se afla pe locul trei in Liga 1, cu 40 de puncte, in timp ce FC Botosani se gaseste pe pozitia a opta, cu 29 de puncte.

Echipele:

FC Botosani: Albut - Ungurusan, Tincu, Burca, Musat - Vasvari, Cucu - M. Roman (Herghelegiu '80), Morutan (L. Fulop '56), L. Bus - Kuku Bordeianu '90+2). Antrenor: Leo Grozavu.

CS Universitatea Craiova: Mingote - Dimitrov, Popov, Acka, Bucurica - Mateiu, Zlatinski, Baluta (Mazarache '90) - Ivan, Nuno Rocha (Fajici '46), Bancu (Gustavo '90+1). Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Ungurusan '4, M. Roman '67, Albut '69 / Popov '67, Gustavo '90+3.

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Istvan Miclos Nagy (asistenti) - Iulian Dima (rezerva).

Observatori: Marian Salomir, Viorel Anghelinei.

Liga 1, clasament in timp real: