Cu toate ca are sapte puncte avans in Serie A si ca s-a calificat fara emotii in optimile Ligii Campionilor, Roberto Mancini, antrenorul celor de la Inter Milano, declara ca echipa la care evolueaza si Cristi Chivu are nevoie de intariri in pauza competitionala din iarna, informeaza yahoo.news.Motivul este unul simplu, milanezii au infirmeria plina, printre cei absenti din cauza diferitelor leziuni aflandu-se Patrick Vieira, indisponibil de mai multe luni, Olivier Dacourt, Luis Figo sau Dejan Stankovic.

“Pentru a putea ramane la acest nivel, trebuie sa avem un lot cat mai numeros si mai bun. Cel mai mult ma ingrijoreaza absenta lui Vieira, cel care este un jucator cu o mare experienta internationala. Sper ca intr-o zi sa pot sa am tot lotul valid. In functie de durata indisponibilitatii jucatorilor nostri, vom intocmi o lista cu posibilele achizitii”, a declarat Roberto Mancini.

Inter Milano este castigatoarea ultimelor doua titluri din Serie A, a doua echipa a orasului lombard fiind foarte aproape de un nou succes in Peninsula si in aceasta editie de campionat.