In prima zi a anului, Steaua a intrat in virtejurile unei (noi) telenovele, cum se pare ca ii va fi (si) aceasta campanie de transferuri. Chilianul Sebastian Pinto (atacant, 21 de ani) a fost anuntat la Real Madrid, dupa ce figurase ca propunere pentru clubul din Ghencea.

Instantaneu, Sebastian Pinto s-a transformat in "salvatorul" Stelei, clubul din Ghencea fiind aproape obligat sa dea explicatii pentru ratarea transferului.

Pina in acest moment, Real Madrid nu a confirmat achizitia. Singurul care a vorbit despre ea a fost tatal jucatorului care a declarat in ziarul El Mercurio ca Sebastian a fost invitat sa joace la echipa a doua a lui Real: "Baiatul meu este foarte entuziasmat; nu este prima oara cind il cauta Real Madrid, am mai avut o propunere in trecut".

Gol inscris de Pinto intr-un meci Colo Colo - Universidad de Chile

Pinto are 21 de ani, este legitimat la Universidad de Chile si poate fi cumparat cu o suma de 500.000 de euro (conform impresarului sau pentru Estul Europei) sau 350.000 de euro, dupa cum spune antrenorul Ionut Popa, tehnician care a dezvaluit joi in Pro Sport ca echipa sa Poli Iasi a fost prima care l-a dorit pe atacant!