China vrea sa faca din prima liga nationala de fotbal unul din cele mai importante campionate din lume, asiaticii transferand multe nume cunoscute de pe "Batranul Continent". Ultima oferta a chinezilor s-a indreptat catre Real Madrid, formatie de unde l-au dorit pe Cristiano Ronaldo. Conform BBC, chinezii au oferit 300 de milioane de euro Realului pentru starul sau portughez.

Cristiano RonaldoFoto: Real Madrid

"Din China, au oferit 300 de milioane de euro clubului Real Madrid si peste 100 de milioane pe an jucatorului. Dar banii nu sunt totul. Real este viata lui. Piata chineza este una noua. Ei pot cumpara o multime de jucatori, dar este imposibil sa-l ia pe Ronaldo. Cristiano este cel mai bun fotbalist din lume si cel mai bun din toate timpurile. Este normal sa aiba niste oferte" - Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, la postul Sky Italia.

Conform presei internationale, cel mai scump transfer din fotbal pana in acest moment este Paul Pogba: Manchester United a platit 105 milioane de euro celor de la Juventus Torino in schimbul fotbalistului francez.

Ultimul nume important care a ales sa evolueze in campionatul Chinei este Carlos Tevez.