Real Madrid a castigat finala Mondialului Cluburilor, dupa victoria in fata japonezilor de la Kashima Antlers, scor 4-2, la capatul unui meci care a durat 120 de minute. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 2-2. Cristiano Ronaldo a inscris trei goluri in partida de la Yokohama.

HotNews.roFoto: Hotnews

Benzema a deschis scorul pentru echipa lui Zinedine Zidane, in minutul 9. Cu un minut inainte de finalul primei reprize, Shibasaki a trecut de Varane si l-a invins pe Navas. Acelasi Shibasaki (52') i-a adus in avantaj pe japonezi, cu un sut de la distanta. In minutul 60, Ronaldo a transformat o lovitura de la 11 metri si a restabilit egalitatea. Starul portughez a mai inscris inca doua goluri in prima repriza de prelungiri (98', 104') si a adus victoria madrilenilor.

Real Madrid si-a trecut in palmares cel de-al doilea Campionat Mondial al Cluburilor din istorie, dupa cel din 2014 (2-0 cu San Lorenzo). Echipa pregatita de Zinedine Zidane a cucerit al treilea trofeu din acest an, dupa Liga Campionilor si Supercupa Europei.

Pe locul trei la editia din acest an s-a clasat echipa columbiana Atletico Nacional, campioana Americii de Sud, care a invins duminica, tot la Yokohama, cu scorul de 6-5 in urma loviturilor de departajare, formatia Club America din Mexic (campioana Concacaf).

Yokohama: "Nissan Stadium"

Spectatori: 68.742

Arbitru: Janny Sikazwe (Zambia).

Echipele:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos (Nacho, 108), Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric (Kovacic, 106) - Lucas Vázquez (Isco, 80), Cristiano Ronaldo (Morata, 112), Benzema.

Kashima Antlers: Sogahata - Nishi, Ueda, Shoji, Shuto - Endo (Ito, 102), Shibasaki, Ogasawara (Fabricio, 67), Nagaki (Akasaki, 114) - Kanazaki, Doi (Suzuki, 88).

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid vs Kashima Antlers: