​Lionel Messi este tot mai aproape sa isi prelungeasca intelegerea cu FC Barcelona, clubul catalan oferindu-i, conform jurnalistilor de la AS, argentinianului un contract fabulos de 35 de milioane de euro pe stagiune.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

Decarul Barcelonei a mai primit o marire de salariu in ultima perioada, de la 24 de milioane la 29, iar in plus formatia de pe "Camp Nou" i-a platit si datoriile acumulate pentru neplata taxelor pentru drepturile de imagine.

Conform gazetarilor iberici, Messi ar putea semna prelungirea contractului dupa Craciun, Lionel urmand sa primeasca 35 de milioane de euro net pe sezon.

"Cristiano este un mare jucator, dar Messi este cel mai mare fotbalist din toate timpurile. La 29 de ani, el este inca la un nivel inalt si mai bun in fiecare zi. Vrem ca Messi sa-si incheie cariera la Barcelona" - Josep Maria Bartomeu, presedintele Barcelonei.

In varsta de 29 de ani, Lionel Messi a debutat pentru Barca la doar 17 ani, in octombrie 2004. De atunci, argentinianul a castigat tot ce se poate castiga alaturi de catalani, inclusiv si 5 Baloane de Aur.