Lionel Messi si Murtaza Ahmadi, pustiul fotografiat in ianuarie cu tricoul starului argentinian facut din pungi, s-au intanit, miercuri, la Doha, in Qatar, informeaza BBC, citat de Mediafax.

Messi si MurtazaFoto: youtube.com

Cei doi s-au intalnit cu ocazia unui meci amical pe care Barcelona il va disputa impotriva celor de la Al Ahli, formtie pregatita de romanul Cosmin Olaroiu. Oficialii din comitetul de organizare a Cupei Mondiale din Qatar, din 2022, au pus la cale aceasta intalnire. Conform informatiilor oferite de jurnalistii britanici, Murtaza va iesi cu Messi de mana la inceputul partidei amicale.

"Imaginea pe care toata lumea a vrut sa o vada. Dorinta baietelului de sase ani care visa sa-si intalneasca idolul, Leo Messi, s-a indeplinit", au scris oficialii comitetului de organizare a Cupei Mondiale din Qatar pe Twitter.

Murtaza Ahmadi a devenit faimos la inceputul anului 2016, cand pe internet a devenit virala o fotografie cu el purtand un tricou al lui Lionel Messi facut din pungi. Ahmadi este originar din Afganistan, districtul Jaghori, provincia Ghazni, dar a fost fortat sa fuga din tara alaturi de familia, in Pakistan, in luna mai. Dupa ce Murtaza a primit tricoul lui Messi, familia sa a primit telefoane si scrisori de amenintare din partea talibanilor, care, in cele din urma, i-au fortat pe acestia sa paraseasca tara pentru a ramane in viata.