Daniel Isaila este, incepand de luni, noul selectioner al nationalei de tineret a Romaniei (Under 21), dupa cum informeaza Federatia Romana de fotbal. Isaila a fost numit in locul lui Cristian Dulca, aflat la final de intelegere cu FRF.

HotNews.roFoto: Hotnews

Isaila (44 de ani) a fost in ultimii doi ani antrenor secund la selectionata de seniori a Romaniei, iar de-a lungul timpului a mai pregatit echipele FC Brasov, Sportul Studentesc, ASA Targu-Mures si Astra Giurgiu.

"Contractul cu FRF se incheia la sfarsitul acestui an si mi-am propus sa continui in fotbal printr-o cariera de antrenorat de zi cu zi, cu provocari permanente, la nivel de club. Activitatea la nationala U21 mi-a fost foarte utila in ce priveste experienta capatata, e timpul acum sa petrec si mai mult timp pe gazon. Ii urez mult succes prietenului meu Daniel (n.r. Isaila) si domnului Daum, pentru ca vad cat de mult se implica in formarea fotbalistilor in drumul lor spre nationala de seniori. Le stau la dispozitie oricand cu date si observații despre jucatorii pe care i-am pregatit'", a declarat Cristian Dulca, citat de frf.ro.