Brazilianul Ronaldinho, in prezent fara contract, ar putea juca mai multe meciuri pentru formatia Chapecoense, ramasa fara jucatori dupa accidentul aviatic din Columbia, sustine News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

O campanie pentru venirea lui Ronaldinho la Chapecoense a fost lansata pe internet, iar fratele si impresarul jucatorului a afirmat ca acesta ar putea evolua în câteva meciuri.

"Suntem cu totii bulversati. Este un moment dificil. Daca depinde de noi, el este pregatit sa joace, un meci sau mai multe. Daca vor un contract pe viitor, vom discuta. In orice caz este emotionant sa stii ca oamenii se gandesc la noi", a declarat Roberto Assis pentru GloboEsporte.

Avionul RJ-85 cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa in Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prabusit, in noaptea de luni spre marti, in apropiere de Medellin, dupa ce pilotul a raportat o problema de natura electrica.

In accident au murit 71 de persoane. Sase persoane care se aflau in avion au supravietuit: trei fotbalisti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundasii Helio Hermito Zampier Neto si Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, insotitoarea de bord Jimena Suarez si tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.