Fotbalistul roman al echipei Osmanilspor, Raul Rusescu, a declarat joi seara, la finalul partidei pierdute cu scorul de 1-2 pe Arena Nationala din Capitala, ca formatia sa si Steaua se vor califica impreuna in primavara europeana, potrivit Agerpres.

"Noi avem sanse foarte mari sa ne calificam. Cred ca ne vom califica cot la cot cu Steaua in primavara europeana. Sunt dezamagit de repriza a doua din aceasta seara. In prima am jucat bine, am avut sansa sa inchidem meciul, dar nu am reusit. Iar Steaua si-a revenit si a castigat. Nu cred ca ne-au surprins, dar ne-au dominat si au reusit sa intoarca scorul", a spus el.

Atacantul care a castigat doua titluri cu Steaua in 2013 si 2015 a mentionat ca a avut un sentiment ciudat sa joace impotriva gruparii ros-albastre. "A fost un sentiment ciudat pentru mine, dar am incercat sa ma bucur de acest meci si sa oferim un spectacol. A fost un meci frumos. Ma bucur ca oamenii nu au uitat ce am facut pentru echipa asta. Steaua este clubul la care mi-am dorit mereu sa joc. Si am reusit sa fac lucrul asta chiar la un nivel destul de inalt", a adaugat Rusescu.

Echipa de fotbal Steaua a invins formatia turca Osmanlispor cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa L a Europa League. Gruparea ros-albastra, care pastreaza sanse pentru calificarea in saisprezecimile de finala, va intalni in deplasare echipa spaniola Villarreal in ultimul meci din faza grupelor.