Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate disputa cu ACS Poli Timisoara, scor 2-2, pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal.

Golurile gorjenilor au fost inscrise de Liviu Antal (37' 54'), ambele cu capul, in timp ce pentru Poli Timisoara au marcat Alexandru Popovici (16') si Catalin Doman (60' - penalty).

Pandurii se afla la al patrulea meci fara victorie, pierzand precendentele trei partide. Poli nu a mai castigat de trei etape, avand un egal si doua infrangeri.

Gorjenii au acumulat 20 de puncte si ocupa locul 9 in clasament, in timp ce Poli Timisoara e ultima in Liga 1, cu un singur punct, insa a inceput sezonul cu un handicap de 14 puncte.

Inainte de startul jocului, s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Daniel Prodan.

In primul meci al etapei, FC Voluntari a castigat pe terenul celor de la FC Botosani, scor 1-0. Golul a fost marcat de Balan, in minutul 45.

Echipele:

Pandurii Targu Jiu: Stanca - Pleasca, Mrzklaj, Vasiljevic, Trocan (Pirtea '77) - Rauta, Sanmartean - Hlistei (Brinzan '83), Voiculet, Pircalabu (Dodoi '90+1) - Antal. Antrenor: Petre Grigoras.

Poli Timisoara: Straton - Straut, Bocsan, Can (Seroni '73), Novak - Croitoru, Artean - Barbut, Llorrente, Doman (Mailat '80) - Al. Popovici (Draghici '66). Antrenor: Ionut Popa.

Cartonase galbene: Pircalabu '35, Voiculet '41, Rauta '86 / Barbut '38, Novak '48, Llorente '54, Artean '72

Arbitri: Marius Avram - Iulian Radu, Vlad Barleanu - Florin Mazilu

Observatori: Zoltan Szekely, Ioan Bogdan

Liga 1, clasament in timp real: