Mircea Sandu: Este o adevarata lovitura! Am aflat de moartea lui in urma cu doua ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. E tot ce pot sa spun, am ramas fara cuvinte...".(ProSport)

Daniel ProdanFoto: youtube.com

Florin Prunea: "Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problema"(ProSport).

Conducerea lui Atletico Madrid a reactionat la aflarea vestii ca Daniel Prodan a decedat. Spaniolii au transmis condoleante prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial si pe retelele de socializare: "Daniel Prodan, fostul jucator al clubului nostru, a murist la varsta de 44 de ani din cauza unui atac de cord. Fotbalistul a jucat pentru Atletico un sezon si jumatate. El a sosit in ianuarie 1997 si a plecat in iunie 1998. In 2012, caile clubului nostru si cele ale jucatorului roman s-au reintersectat atunci cand Atletico a jucat finala Europa League la Bucuresti, capitala tarii natale. Acolo a vazut Atletico sau cum a castigat titlul european si el era ambasador al finalei. Presdintele, managerul general si conducerea noastra transmit condoleante familiei lui. Odihneste-te in pace, Daniel Prodan", a fost comunicatul postat de Atletico Madrid.

Medicul Pompiliu Popescu: "Didi a fost toata viata sanatos tun, dar se simtea mai obosit in ultimul timp. S-a tot suparat" (Interviu ProSport)

Gabriel Torje: "Un om de la care am invatat multe,care prima data cand am ajuns la echipa nationala m-a sprijinit si sfatuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa in cariera mea,un om pe care nu l-am vazut niciodata suparata si care mereu zambea!!!Ai lasat un gol imens in sufletele noastre!!!Dumnezeu sa te odihneasca in pace" (Facebook)

Helmuth Duckadam: "Sunt total socat, eu l-am cunoscut in ultima perioada mai bine. Un om si un baiat extraordinar. Condoleante familiei, Dumnezeu sa-l ierte, nu-mi gasesc cuvintele" (ProSport).

Cristian Sapunaru: "O veste tragica pentru fotbalul romanesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme !! Odihneste-te in pace prieten drag..." (Facebook)

  • "N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si-acum imprimat numarul 3 pe piele! In cariera, ori am jucat tot meciul, ori n-am jucat deloc. N-o sa vedeti meciuri in care sa intru in minutul 74" - Didi Prodan, 54 de selectii la echipa nationala.

Jurnalistul Dorin Chiotea a anuntat pe pagina sa de facebook ca fostul international Daniel Prodan, unul din componentii "Generatiei de aur", a murit miercuri seara in urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii sotiei sale, Licinia, care la 19.57 a anuntat Salvarea. Informatia a fost confirmata pentru Dorin Chiotea de Alis Grasu, directoare serviciul de ambulanta. "Se uita la televizor si s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a intamplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de doua-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic" au povestit cei din familie pentru Libertatea.