La putin timp dupa ce a evoluat, in premiera, intr-un derby: Inter - AC Milan, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu s-a aflat din nou in fata unui moment foarte important in viata sa, de aceasta data pe plan personal.

Chivu s-a deplasat la Piatra Neamt pentru a cere oficial "mana" Adelinei Elisei, parintii viitoarei sotii a fotbalistului locuind in orasul moldav. Dupa ce le-au acordat dezlegarea, mama si tatal prezentatoarei Stirilor Sportive ale Antenei 3 s-au declarat extrem de entuziasmati pentru alegerea pe care a facut-o fiica lor, fiind convinsi ca cei doi tineri vor avea o casnicie fericita.

Profitand de acest moment, Cristi si Adelina au vizitat si imprejurimile orasului Piatra Neamt, poposind intai la Cheile Bicazului, iar apoi la Lacul Rosu. Fotbalistul a caracterizat vizita la parintii Adelinei drept emotionanta, precizand ca "negocierile" cu viitorii socri nu au fost atat de dificile ca transferul sau la Inter Milano.

"Nunta anului 2008" este programata in intervalul 5-12 iulie, dupa Campionatul European, viitorii miri anuntand ca nu si-au ales inca nasii de cununie. Cu toate acestea, cele mai mari sanse le are familia Victor Becali, Chivu declarand de mai multe ori ca impresarul i-a fost ca un "tata" pe tot parcursul colaborarii cu el.