Satui de jucatori necunoscuti, oficialii clubului Steaua vor experimenta in aceasta iarna o noua strategie: orice jucator care va ajunge in Ghencea va veni sub forma de imprumut. Dupa o perioada de 6 luni, Steaua va decide deca activeaza clauza de cumparare definitiva. Este cazul atacantului francez Habibou, imprumutat de la formatia belgiana Charleroi.

"Nu am spus nicio clipa ca Habibou este un transfer-bomba", spune presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala. "Poate fi un jucator foarte bun sau nu. Steaua cauta in acest moment sa testeze posibilele achizitii, inainte de a le cumpara definitiv", a adaugat Argaseala care mai spune ca sansele de perfectare a transferului lui Armenteros (Sevilla) ramin considerabile: "Suntem inca in legatura cu impresarii jucatorului".

Referitor la fotbalistii pe care Steaua i-a pus pe lista de transferuri, Valeriu Argaseala declara ca o decizie finala va fi luata dupa reunirea din ianuarie, atunci cind antrenorul va sti exact pe ce lot se va baza in primavara Ligii 1.