Cristiano Ronaldo are toate sansele sa-si incheie cariera in tricoul lui Real Madrid, dupa ce si-a prelungit astazi contractul cu gruparea de pe Santiago Bernabeu pana in vara anului 2021. Starul portughez a fost achizitionat de spanioli de la Manchester United in 2009, in schimbul sumei de 94 de milioane de euro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am spus de multe ori ca acest club a fost mereu in inima mea. Sper ca aceasta sa nu fie ultima prelungire a contractului meu. Mai am multi ani in fotbal", a spus Ronaldo, potrivit DigiSport.

Actualul contract al lui Ronaldo era valabil pana in 2018.

Cristiano Ronaldo, triplu castigator al Balonului de Aur, a inscris pentru Real 372 de goluri in 360 de meciuri jucate in toate competitiile.

Alaturi de gruparea spaniola, portughezul are in palmares doua Ligi ale Campionilor, un Campionat Mondial al Cluburilor, doua Supercupe ale Europei, un titlu de campion, doua Cupe ale Spaniei si o Supercupa a Spaniei. Cristiano Ronaldo a fost golgheterul ultimelor patru editii ale Champions League, el fiind si golgheterul all-time al competitiei, cu 95 de goluri.

Daca va ramane la Real pana la finalul contractului, Ronaldo va avea 36 de ani in momentul despartirii de clubul spaniol.