Venit la Manchester United ca un salvator al echipei, Jose Mourinho nu are parte de startul de sezon pe care si-l dorea pe "Old Trafford". Lusitanul se afla doar pe locul sapte in Premier League, cu 14 puncte dupa noua etape. "Viata mea la Manchester este un mic dezastru", a precizat cel supranumit "The Special One".

Jose Mourinho a semnat cu UnitedFoto: youtube.com

In afara de rezultatele modeste din Premier League, tehnicianul mai are si alte probleme, cum ar fi faptul ca nu si-a gasit inca o casa si este nevoit sa stea la hotel, departe de familie.

"Viata mea la Manchester este un mic dezastru. Stiti istoria hotelului in care locuiesc, a paparazzilor care sunt aici tot timpul, in fiecare zi. Toata lumea stie numele hotelului in care stau. Cateodata imi doresc sa ma plimb putin si nu pot. Nu pot traversa si merge la un restaurant. Sunt nevoit sa comand mancare in camera. Fiica mea va implini 20 de ani saptamana viitoare, baiatul meu 17 in cateva luni, iar ei sunt foarte bine in Londra, unde au scoala si prietenii", a precizat managerul celor de la Manchester United, citat de Digisport.

Miercuri seara, de la ora 22:00, Jose Mourinho se va duela inca o data cu Pep Guardiola, Manchester United urmand sa intalneasca pe Manchester City in optimile Cupei Ligii Angliei la fotbal. Partida va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2.