Steaua a remizat, scor 1-1, cu ASA Targu Mures, ocupanta penultimului loc in clasament, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf a fost la un pas de a doua infrangere consecutiva in campionat, insa Moke a inscris in minutul 90 al partidei si a salvat un punct pentru ros-albastri.

Foto:

Benjamin Kuku a deschis scorul pentru gazde in minutul 74, cu un sut din sase metri, dupa o centrare a lui Morar. Steaua a ramas in inferioritate numerica din minutul 83, Jakolis fiind eliminat pentru un fault asupra lui Iacobovic. In minutul 90, Boldrin a executat un corner, iar Moke a inscris cu capul, din plonjon, dupa o deviere a lui Tamas.

In minutul 90+2, antrenorul echipei ASA Targu Mures, Dan Alexa, a fost trimis in tribuna pentru proteste.

Steaua este la al doilea meci fara victorie in Liga 1, ramane in fruntea clasamentului, dar are doar trei puncte avans fata de CS U Craiova, ocupanta locului doi.

Echipele:

ASA Targu Mures: Mingote - Belu, Dobrosavlevic, Cordos, Mendy - G. Muresan, Candrea (Dica '77) - Zicu, Iacobovic, Surdu (Kuku '65) - Vl. Morar (Ciolacu '78). Antrenor: Dan Alexa.

FC Steaua: Stancioiu - Enache, Tamas, Moke, Momcilovic - Bourceanu, Popescu (Man '57) - Ad. Popa (Jakolis '72), Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

In cealalta partida disputata duminica, CSM Iasi a fost invinsa pe teren propriu, scor 1-2, de Voluntari.

Clasament Liga 1: