La meciul dintre Albania si Spania, Gerard Pique (29 de ani) a evoluat cu manecile taiate, motiv de controverse pe retelele de socializare. S-a scris ca fundasul ar fi recurs la acest gest pentru a disparea culorile Spaniei (este cunoscut faptul ca Gerard a sustinut mereu independenta Cataluniei). "M-am saturat, Cupa Mondiala din 2018 va fi ultimul meu angajament cu nationala Spaniei. Sper ca voi fi lasat in pace", a punctat Pique.

HotNews.roFoto: Hotnews

"M-am saturat. Cupa Mondiala din Rusia va fi ultimul meu angajament cu nationala Spaniei. Apoi sper ca voi fi lasat in pace. Mi-am taiat manecile pentru ca erau prea scurte si ma deranjau. Am incercat totul, dar nu mai suport, chestia cu manecile a fost picatura care a umplut paharul", a precizat Gerard Pique.

Pe retelele de socializare au aparut multe comentarii la adresa gestului fundasului, insistandu-se pe faptul ca Gerard ar fi dorit sa dispara culorile Spaniei de pe tricoul de joc.

Federatia Spaniola de fotbal a precizat, dupa meci, ca Pique a purtat un tricou cu manecile taiate pentru confort. Nu existau culorile Spaniei pe respectivele maneci, deci comentariile nu au fost fondate.

Pique a mai fost criticat si pe durata Euro 2016, pentru ca ar fi aratat degetul mijlociu in timpul intonarii imnului Spaniei la meciul cu Croatia (pierdut cu 2-1 de iberici).