Presa rusa scrie ca antrenorul roman Dan Petrescu va fi demis marti de la Kuban Krasnodar, echipa din liga secunda a Rusiei. Alexander Grigorian ar urma sa ii ia locul romanului pe banca tehnica. Impresarul lui Petrescu, Nicolae Parnau, a confirmat negocierile intre antrenor si conducerea clubului pentru rezilierea contractului, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit championat.com, conducerea clubului Kuban il va demite, marti, pe antrenorul Dan Petrescu si il va inlocui cu tehnicianul formatiei SKA Habarovsk, Alexander Grigorian.

Negocierile privind rezilierea contractului antrenorului roman sunt in desfasurare, a precizat Parnau, pentru presa rusa.

Formatia Kuban Krasnodar a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Ienisei Krasnoiarsk, in etapa a 15-a a ligii secunde din Rusia.

Insa formatia pregatita de antrenorul roman, care are ca obiectiv promovarea in prima liga, se afla pe locul 14 in clasament, cu 16 puncte, din trei victorii si sapte rezultate de egalitate (cinci infrangeri). Lider este Dinamo Moscova, cu 35 de puncte si un joc mai putin.

Dan Petrescu a revenit in aceasta vara pe banca tehnica a echipei din Krasnodar. La mijlocul lunii iunie, antrenorul Dan Petrescu a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea FC Kuban, care a retrogradat in liga a doua rusa, la finalul sezonului trecut.

Petrescu a mai antrenat echipa Kuban Krasnodar in perioada 2009-2012 si dupa primul sezon a promovat in cel mai important esalon al fotbalului rus.