Serge Aurier, fundasul echipei Paris Saint-Germain, a fost condamnat, astazi, la doua luni de inchisoare pentru abuz asupra unui agent de ordine publica, in timpul unei altercatii cu politia in data de 30 mai, informeaza L' Equipe.

Serge AurierFoto: psg.fr

In luna mai a acestui an, Aurier a insultat un politist si a fost violent cu oamenii legii, dupa ce a iesit dintr-un club de noapte din Paris.

In varsta de 23 de ani, jucatorul lui PSG trebuie sa plateasca despagubiri pentru vatamare fizica si morala in valoare de 600 de euro, precum si cheltuieli de judecata de 1500 de euro.

Serge Aurier nu va trebui sa stea in spatele gratiilor, dar instanta a cerut ca pedeapsa sa fie echivalata cu doua luni de suspendare sau munca in folosul comunitatii.

Ivorianul ramane la dispozitia lui Unai Emery si va putea sa joace in urmatorul meci al lui PSG, miercuri, impotriva formatiei Ludogorets Razgrad, in etapa a doua a grupelor Champions League.

Serge Aurier a fost transferat de PSG in 2015 de la Toulouse, dupa ce in sezonul 2014-2015 evoluase pentru parizieni sub forma de imprumut. Echipa din capitala Frantei a platit 10 milioane de euro pentru fundasul ivorian.