Dupa doua infrangeri consecutive suferite in Premier League, Manchester United a castigat categoric in fata celor de la Leicester, campioana Angliei, scor 4-1, intr-o partida contand pentru etapa a sasea a campionatului. Formatia pregatita de Jose Mourinho s-a distrat cu defensiva lui Leicester si a decis soarta meciului din prima repriza, reusind 4 goluri in 20 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul gol al partidei de pe Old Trafford a fost inscris de Smalling (22'), dupa o centrare a lui Blind. Un sfert de ora mai tarziu, Mata (37') a inscris pentru 2-0, pentru ca apoi sa prelungeasca perfect pentru Rashford (40'), marcatorul golului trei. Paul Pogba, cel mai scump transfer din istoria fotbalului - 105 milioane de euro, a marcat primul gol la noua sa echipa in minutul 42 al meciului.

Dupa pauza, Gray (59') a inscris golul de onoare pentru Leicester, o executie superba din afara careului de 16 metri.

Dupa sase etape, Manchester United se afla provizoriu pe locul 3, cu 12 puncte, in spatele lui Manchester City (15 puncte) si Everton (13 puncte), care au cate un joc mai putin. Leicester se afla pe pozitia a 12-a, cu 7 puncte.

Rezumatul partidei Manchester United - Leicester: