Jurnalistul sportiv Rob Beasley a scris o carte despre Jose Mourinho, in care scoate la iveala anumite aspecte mai putin cunoscute din viata actualului antrenor al celor de la Manchester United. Criticat de Arsene Wenger dupa ce l-a lasat pe Juan Mata sa se transfere de la Chelsea la Manchester United, "The Special One" a spus ca "intr-o zi ii va sparge fata lui Wenger".

Jose MourinhoFoto: HotNews / Dan Popescu

Ii va sparge fata lui Arsene Wenger

In 2014, Juan Mata (nu era dorit de Mourinho) se transfera de la Chelsea la Manchester United. Acest episod a fost criticat de Arsene Wenger (tehnicianul lui Arsenal), acesta spunand ca nu este normal sa intaresti o adversara. Dupa acest episod, Mourinho si-a iesit din fire si a spus de fata cu Beasley urmatoarele: "Intr-o zi ma voi intalni cu Wenger in afara terenului si ii voi sparge fata".

I s-a facut rau, iar Eva Carneiro a avut grija de el

Un alt episod interesant a avut loc in vara anului 2013, atunci cand portughezul se afla intr-un turneu in SUA cu Chelsea. Rob Beasley a povestit cum a fost surprins sa-l vada pe jos pe Mourinho in hotelul in care erau cazati. I se facuse rau si primea ingrijiri medicale de la Eva Carneiro (n.r. fostul medic al lui Chelsea, a plecat de la echipa din cauza lusitanului). "Nu este nimic serios. Mi s-a facut rau cand ma duceam spre camera, dar totul este bine. Am luat niste pastile pentru dureri de spate si nu am reactionat bine", a spus imediat Mourinho.

Lasat fara cuvinte de Jennifer Aniston

La urmatoarea vizita in SUA cu Chelsea, Mourinho a fost cazat la acelasi hotel cu actrita Jennifer Aniston. Dupa ce a vazut-o intr-o dimineata, portughezul a exclamat: "1 pentru Aniston, zero pentru Angelina Jolie", facand referire la faptul ca Brad Pitt a divortat de Aniston si s-a casatorit cu Angelina Jolie (cei doi s-au despartit de curand).

Intre timp, de la scrierile lui Rob Beasley, Jose Mourinho este antrenorul celor de la Manchester United, Eva Carneiro a fost data afara de la Chelsea din cauza lui Jose Mourinho, Jennifer Aniston este casatorita cu Justin Theroux, iar Angelina Jolie a anuntat divortul de Brad Pitt, sustine News.ro.