Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS Furiani-Agliani, in turul al treilea al competitiei, informeaza BBC, citat de Mediafax.

Fostul international din Burkina Faso a suferit un stop cardiac in timpul jocului si s-a prabusit pe gazon. Medicii au incercat minute in sir sa-l resusciteze, insa nu i-au mai putut salva viata. In cariera, Derme a evoluat, printre altele, la CA Bastia, in Franta, si in Moldova, la Sheriff Tiraspol.

Oficialii clubului francez au emis, luni, un comunicat de presa in care isi exprima regretul pentru pierderea lui Ben Idrissa Derme.

"Cu tristete am aflat vestea decesului lui Ben Idrissa Derme, fotbalistul celor de la AJ Biguglia, care a evoluat la echipa noastra patru sezoane. Suntem alaturi de familia indoliata, de apropiatii fotbalistului si de coechipieri. Odihneste-te in pace, Ben Idrissa!", scriu francezii pe Twitter.

La nationala statului Burkina Faso, Ben Idrissa Derme a strans patru selectii fara sa marcheze, insa, vreun gol.