Real Madrid a facut spectacol pe Santiago Bernabeu si a invins-o pe Osasuna, scor 5-2, intr-un meci din etapa a treia din La Liga. "Galacticii" au obtinut a treia victorie din actualul sezon si a 15-a consecutiva din campionat cu Zinedine Zidane pe banca. Tehnicianul francez a egalat astfel recordul clubului stabilit de spaniolul Miguel Munoz in 1961.

HotNews.roFoto: Hotnews

Golurile invingatorilor au fost marcate de Ronaldo '6, Danilo '40, Sergio Ramos '45+1, Pepe '56 si Modric '62, in timp ce pentru oaspeti au inscris Oriol Riera '64 si David Garcia '78.

Cristiano Ronaldo a jucat primul sau meci oficial dupa accidentarea suferita in finala Campionatului European, in care Portugalia a invins Franta.

Seria de victorii a madrilenilor a inceput pe 2 martie 2016, 3-1 cu Levante, in deplasare. Au urmat apoi 14 victorii consecutive, Realul invingand adversari precum Celta Vigo, Sevilla, Barcelona, Villarreal, Valencia sau Deportivo

Tot sambata, Atletico Madrid a obtinut prima victorie din acest sezon, scor 4-0 cu Celta Vigo. In primele doua etape, echipa lui Diego Simeone a remizat cu Deportivo Alaves si Leganes.

Rezumatul partidei Real Madrid vs Osasuna: