Nike isi doreste sa intrerupa colaborarea dintre Real Madrid si Adidas, concernul american facand o oferta de 120 de milioane de euro pe sezon conducatorilor de pe "Santiago Bernabeu", informeaza AS. Daca va accepta oferta celor de la Nike, Realul va avea cel mai mare contract din fotbal cu sponsorul tehnic.

Cum ar putea arata tricoul celor de la Real MadridFoto: captura as.com

Relatia dintre Real Madrid si Adidas a inceput in 1998, atunci cand formatia din capitala Spaniei a renuntat la Kelme. De atunci, Madridul a primit constant mai multi bani, ajungand pana in ziua de azi sa incaseze putin peste 40 de milioane de euro pe stagiune pentru a fi imbracat de Adidas.

Desi suma primita de la producatorul german de echipament sportiv nu este deloc una mica, Realul vrea mai mult dupa ce a aflat ca Adidas le ofera celor de la Manchester United 96 de milioane de euro pe an.

In aceste conditii, reprezentantii Nike au facut primul pas si le-au promis madrilenilor nu mai putin de 120 de milioane de euro pe sezon, ceea ce ar face din Real formatia cu cel mai mare angajament cu un sponsor tehnic.

Nike ii imbraca si pe rivalii de la FC Barcelona, tot din 1998, an in care Adidasul i-a preluat pe galactici.