Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona si al selectionatei Argentinei, a dezvaluit ca ar dori sa-si incheie cariera de fotbalist in tara sa natala, la echipa Newell's Old Boys, informeaza Agerpres.

Lionel Messi Foto: Reuters

"Visul meu din copilarie este sa joc la Newell's si si intr-o zi se va indeplini. Mereu mi-am dorit sa joc in fotbalul argentinian, insa lucrurile au decurs in alt mod, dar nu regret nimic, evident. Am trait putin in Argentina. Am plecat de acolo la 13 ani, iar acum am 29. Radacinile mele sunt aici. Sunt suporter al lui Newell's si as fi incantat sa revin. Discut mereu cu familia mea despre acest lucru. Avem totul aici, in Rosario, iar familia se afla de asemenea aici", a declarat Messi in cadrul unei emisiuni de televiziune din Argentina.

Cuvintele sale au avut un efect imediat in orasul sau natal, Rosario, provocand entuziasmul suporterilor echipei locale Newell's, care asteapta acum cu nerabdare momentul intoarcerii in Argentina a cvintuplului castigator al Balonului de Aur. Acestia vor mai avea insa asteptat cel putin cinci ani, Messi fiind pe punctul de a-si prelungi contractul cu FC Barcelona pana la finalul sezonului 2020/2021.