Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca are sperante ca gazonul de pe Cluj Arena, pe care se va disputa partida Romania vs Muntenegru, va fi unul bun si se felicita ca nu a mutat meciul pe Arena Nationala, a carei suprafata de joc nu este in conditii optime, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt si parti bune si mai putin bune cand ne referim la gazonul de pe Cluj Arena. Cand ma refer la partea buna, cred ca a fost o decizie inspirata ca nu am adus meciul pe Arena Nationala, pentru ca am vazut aseara o suprafata de joc nu foarte buna. Daca pana acum consideram ca avem nevoie de stadioane moderne, acum se pare ca avem, dar nu avem si suprafata de joc. Tragem speranta ca la ora jocului vom avea un gazon bun. In niciun caz nu vom avea un gazon foarte bun, care sa se prezinte optim. Speram sa avem o echipa care sa se prezinte bine la ora jocului", a declarat Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu a precizat ca Romania ar putea disputa un amical cu reprezentativa Rusiei. Meciul ar urma sa aiba loc in luna noiembrie, la Soci, dupa meciul Romaniei de pe teren propriu cu Polonia din preliminariile CM 2018 (11 noiembrie).

"Nu e o confirmare suta la suta. Discutii sunt inca in proces de negociere, asteptam ca zilele urmatoare sa le finalizam. Ne-am dorit sa ne pregatim dupa 20 de ani in tara in care se organizeaza Cupa Mondiala si sa jucam cu o echipa puternica. Pentru ca Rusia este o echipa puternica in ciuda parcursului similar cu al nostru la Campionatul European din 2016. Avem o relatie apropiata cu federatia din Rusia, propunerea a venit din partea lor. Domnul Christoph Daum a considerat oportun sa jucam dupa meciul cu Polonia si acest meci sa aiba loc in Rusia, nu la Moscova sau Sankt Petersburg, ci la Soci, unde temperatura va fi mai buna", a spus Burleanu.